El destí

2015-08-01 17:55

-Et preguntaràs que ets i que fas aquí...

--Doncs si , realment m’ho estic preguntant.

-Estàs en el que hi ha després de la mort física i ets pura energia com tots els que veus per aquí.

--I que faig aquí doncs?

-Un cop fas el traspàs tots tenim una missió en aquest lloc, nosaltres , aquest grup que som en aquest pla dimensional som el que podríem anomenar  “unidors de persones”. Hi ha d’altres que aturen guerres, d’altres ajuden al medi ambient, d’altres ajuden a la gent.

--Tots som energies i tots tenim una missió?

-Exacte, la nostra és tant o mes important que la dels altres. Quan l’univers decideix que dues persones han de estar juntes i complementar-se res pot aturar aquesta decisió d’energia universal.

--I perquè es tant important per l’univers que dues persones estiguin unides o no?

-Es per la energia, l’eterna energia de l’amor veritable, quan dos essers que és complementen s’uneixen ,la força de les seves ones energètiques es multipliquen i això fa que tota l’energia positiva de l’univers creixi i creixi sense parar, aquesta energia positiva es la bona, la que volem tenir, hi ha energies dolentes que hem de neutralitzar i fer que dues persones que han d’estar en harmonia ho estiguin el un amb l’altre  ens ajuda a conservar l’equilibri de les forces universals.  

--Com saps que no t’equivoques de persones?

-Es fàcil, veus aquests milions i milions de punts de llum?

--Si, els veig.

-Son les energies de les persones que habiten la terra actualment,en tots aquest milions encara que sembli mentida només hi poden haver dues que brillen i vibren a la mateixa intensitat,totes tenen la seva parella i elles mateixes es busquen  sense saber-ho però nosaltres les ajudem a trobar-se, aviat aprendràs a identificar-les.

--I com podem ajudar als d’ allà baix a fer que es trobin i quedin juntes.

-De moltes formes que ara t’explicaré, igualment s’acabaran trobant perquè l’univers així ho vol, però nosaltres accelerem el procés, de vegades fent-los canviar de poble o ciutat, de feina, o de família, tenim tots els recursos. Ells allà baix –que t’he d’explicar tu vens d’allà- de vegades no tenen les coses fàcils, s’equivoquen de persona molt sovint i no se’n adonen, de vegades queden junts per gratituds, per costum, o per inèrcia, fins i tot per diners, però aquests aparellaments no els hi portaran el millor de si mateixos ni la felicitat absoluta fins que no trobin a la seva persona  de la mateixa intensitat a la que puguin estimar amb tota l’energia del univers.

-Ara veuràs un cas pràctic, fixat aquest noi d’allà baix , està a punt de trobar a la seva persona complementaria, he fet que la seva empresa la compri un altre empresa i canviïn les rutes de transport per que hagi de parar a aquesta gasolinera en la que treballa ella.

--I que fem, quan es trobin ja està?

-Mes o menys, s’han de mirar uns segons als ulls i ho tindrem enllestit, desprès res podrà aturar aquesta unió, tinguin les circumstàncies que tinguin ells dos per separat, ho solucionaran, perquè la força universal del destí no te aturador. Hi ha una llum que connecta totes les animes bessones del univers, aquesta llum la pots veure dins  la mirada de la teva persona predestinada i un cop la veus mai es pot desfer aquest aparellament, els hi donarem una empenta, deixarem que el cotxe es tanqui sol....

------

En Mike va aturar-se a posar gasolina, incomprensiblement va deixar-se les claus i el mòbil dins el cotxe i aquest no sap com es va tancar  cosa que el va obligar a esperar-se que se’n anés la cua de gent per parlar amb la noia de la gasolinera per que el deixes trucar a l’assegurança, quan ella va aixecar la mirada i els seus ulls es van trobar ell va saber que aquella era l’autentica dona de la seva vida, i ella va notar uns nervis en l’estomac que no va poder identificar del tot ,al següent dia que va tornar en Mike a posar gasolina i va tornar-lo a mirar als ulls ella ho va entendre aquells nervis no eren tals era atracció, aquell seria l’amor autèntic  de la seva vida. Uns mesos després havien deixat la vida d’abans i estaven junts i és complementaven en tots el nivells.

Allò que anomenem destí havia actuat, fent que els desitjos universals es compleixin, i així és dia a dia, i així serà sempre perquè la força de l’amor de veritat es més gran que cap altra força de l’univers...