EL PITJOR INVENT

2013-12-07 18:21

Quin deu ser el millor invent de la Humanitat? Be, no ho se,hi ha moltes coses bones que gràcies a gent que creia en un somni s’ han pogut crear, de vegades buscant altres coses han sorgit casualitats o causalitats (el que vulgueu) i ha acabat amb resultat favorable envers l’inventor en qüestió, però primer sempre ha d’haver una inquietud.

El que si tinc clar es quin ha estat el pitjor invent de tots, un invent que “gràcies” a ell moltes coses succeeixen cada dia i en gran magnitud.

Els diners es aquest maleït invent en nom del qual algunes persones de les que tenen mes d’aquesta cosa es creuen en el poder de decidir que farà amb el resta de la gent que no posseeix tant com ells.

S’han de fer jornades llargues de treball per poder aconseguir aquest preuat invent sense el qual no podríem tenir les coses bàsiques que cal per viure, i d’altres de no tant bàsiques que ens han inculcat amb el pas dels anys i la crescuda de la societat de consum ,que son també absolutament necessàries, i no us preocupeu ja us ho recordaran cada dia en les publicitats (enganyoses o no) amb les que ens atabalen a cada moment del dia.

En nom d’aquest invent, s’han començat guerres, que encara que sembli que es per territorialitats o qüestions semblants al final tot es per tenir mes d’aquesta cosa.

El que te molts,sempre vol tenir mes, i no s’aturarà mai en el seu afany d’acumular mes i mes, sense importar-li a qui hagi de trepitjar per aconseguir-ho.

Us penseu que no podríem viure sense aquest invent? Tal com està organitzat el planeta ara mateix evidentment que no, però us asseguro que es podria organitzar les societats de manera que no fos el consum i el diners la principal preocupació de tothom, però es clar, això no donaria oportunitat d’enriquir-se a totes les elits i viure de manera ostentosa i amb tota mena de luxes, mentre molta gent passa com pot i intentant guanyar una mica d’aquesta cosa que els hi permeti viure mínimament i amb dignitat.

Les desigualtats d’aquest planeta creixen dia rere dia, i quina es la diferència d’uns i d’altres? Doncs la quantitat de diners que tenen.

Per això el pitjor invent de la Humanitat amb el que varen començar totes les enveges, l’esclavatge i la manera de viure d’una societat en la que tot gira al voltant de la mateixa cosa, els diners, que porten també implícitament poder, un altre cosa molt desitjada per moltes persones.

Com sempre dic si us sembla be això que heu llegit, doncs perfecte,  i si no oblideu tot i continueu dedicant tots els esforços a tenir mes d’aquest invent, però us asseguro que mai tindreu prou.

Fins aviat!