ESQUEMES I LÍMITS IMPOSATS

2013-11-11 13:03

La forma de veure el mon no es igual per a tothom, segons la manera de veure les coses de cada persona, cada un de nosaltres                   -com entitats individuals que som-    ens marquem uns límits mentals i un estil propi de veure el mon que ens envolta.

Fixeu-vos be en els pensaments que tenim durant tot un dia, si els comparem amb els del dia abans la coincidència d'un percentatge molt alt ja et pot fer pensar que al final la teva ment es mou en uns paràmetres ja establerts.

Aquests paràmetres son establerts per tot el conjunt de l'educació que rebem des de que som infants, però això es pot canviar, el que passa ès que ens marquem unes rutines de pensament i uns límits imposats per nosaltres mateixos que ens fan moure en un marc de seguretat.

No passa res si ès que no volem tenir mes visió del conjunt que ens envolta que la de sempre.

Algunes coses fàcils que podem fer per començar a canviar el conjunt dels pensaments rutinaris:

-Si a casa seus sempre en el mateix lloc  -com fem tots-   canvia a vegades de lloc, veuràs com la percepció del mateix espai de cada dia serà força diferent per tu.

-Si sempre fas el mateix camí per anar a treballar  -o un altre loc-  fes mes voltes si cal, però fes alguns dies un altre ruta.

-Aquell cafè dels matins o migdies que fas sempre al mateix lloc, fes-lo en llocs a on mai no hagis entrat.

-I molt important, si tens pensaments que saps que els vas tenir ahir o molt sovint, no cal que els eliminis, però els has de veure passar com si fossin núvols i poc a poc deixaran d'amoïnar-te  (si es que ho feien).

-I el mes important de tot, no cal que facis res del que has llegit aquí, si no et serveix oblida-ho, i si creus que et pot anar be, prova-ho, tampoc hi perds res.

T'has de coneixer a tu mateix, acceptar qui ets i com ets, i si alguna cosa no t'agrada, mira de canviar-la.

Tanta gent al mon i tots diferents...

Aquí està la màgia de la Humanitat.