SILENCI

2013-12-27 11:06

Sabem tots que es el silenci, però el valorem verdaderament com alguna cosa valuosa?

No ho crec sincerament, hi ha moltes persones que no el saben valorar com cal.

En el silenci es poden trobar moltes coses positives, moltes respostes es descobreixen en el mes absolut silenci, també s’ha de dir que moltes preguntes també apareixen en el mes absolut silenci.

Hi ha el silenci auditiu que es en el que cap so del exterior d’un mateix s’escolta, desprès està el silenci total que es aquell en el que res de fora s’escolta i interiorment també des de la ment es guarda silenci, aquest es el que ens donarà l’absència total de soroll, interferències i una sensació de pau total, ja que res ens destorbarà del nostre recolliment.

Si que es difícil el silenci interior, perquè deixar la ment totalment en blanc es una cosa que costa bastant de aconseguir, però es pot fer amb entrenament i perseverança.

En la vida quotidiana, hi ha molts moments en els que s’haurien de respectar els silencis i saber llegir-los, encara que a moltes persones se’ls escapa això.

Hi ha tants moments en els que fora tant bo respectar un silenci creat en un moment en el que l’absència de so seria el millor amic d’una conversa, sembla un contrasentit però no ho es.

Tenim en compte que trencar el silenci per segons quines coses es diuen, es millor no fer-ho, a mes si no es sap que dir es millor segurament no dir res, i així no emplenar el so amb coses sense substancia.

Tampoc vull dir que tot el que diem ha de ser transcendental, hi ha moments de tot es clar.

Hi ha excepció a la meva manera de veure que son els sons de la natura, si tu estàs en silenci interior i exterior i el que s'escolta son sons de la natura (riu, ocells, mar...), per mi es considerat també silenci perquè els sons de vida sempre son benvinguts i no destorben la nostra concentració, al contrari ajuden.

Be, arribat a aquest punt, ja sabeu que dic sempre, si us ha servit d’alguna cosa això que heu llegit, doncs perfecte, i si no doncs a oblidar-ho.

Fins aviat, si us plau silenci....